BUSCADOR

Acte de cloenda dels 1.100 anys del Castell de Subirats

Acte de cloenda dels 1.100 anys del Castell de Subirats

Aquest 2017 ha estat per Subirats un any de celebració. Hem commemorat els 1.100 anys del Castell de Subirats amb un calendari d’actes replet de propostes que han convidat a la participació de tota la ciutadania, tant de Subirats com dels municipis veïns.

El programa d’actes es va presentar el passat 28 de febrer al Castell de Subirats. Un programa que ha destacat per la gran varietat de propostes: xerrades, concerts, espectacles, tallers, exposicions, activitats turístiques, curses esportives i molt més.

A les acaballes d’aquesta important fita, l’Ajuntament de Subirats ha organitzat pel proper dissabte 2 de desembre, l’acte de cloenda dels 1.100 anys del Castell de Subirats.

L’acte, que se celebrarà al Castell de Subirats, començarà a les 5 de la tarda amb la presentació del llibre “El Castell de Subirats. 1.100 anys d’història” editat per l’Ajuntament.

El llibre, redactat per Xavier Esteve i Josep Anton Pérez de Tríade Serveis Culturals, ha comptat amb la col·laboració de Lluís Rius, Kamen Sablev, Mireia Sabaté, Dani López, Francesc Perea, Josep Bosch, Ita Boada, Kathy Lindstrom, Iñaki Ozcáriz Raventós, Xavier Xortó, Montse Rubio i Joan Rosselló.

Les empreses Serveis Mèdics Penedès i Almacén de Depósitos del Penedés l’han patrocinat.

En acabar la presentació del llibre es farà el lliurament de premis del sorteig organitzat en el marc del 13è Subirats Tasta’l en benefici de la Marató de TV3. Els artistes de Subirats Mª Assumpció Raventós, Terra i Foc, Cathrine Bergsrud, Josep Massana i El Gat Miau han cedit una de les seves obres per col·laborar amb aquesta causa solidària.

A continuació, a les 6 de la tarda, l’església del Castell de Subirats acollirà el concert ofert per la Coral Llebeig de Sant Pau d’Ordal i seguidament, l’actuació del Quartet Altimira.

Com a punt final, s’oferirà un petit refrigeri als assistents.

L’entrada és lliure i gratuïta. Us animem a participar-hi!

 X