BUSCADOR

Diumenge 30 de maig, 7ns Premis Castell de Subirats

Diumenge 30 de maig, 7ns Premis Castell de Subirats

L’Ajuntament de Subirats convoca els 7ns Premis Castell de Subirats

L’acte es durà a terme el proper diumenge 30 de maig a les 11.30 h al Castell de Subirats

L’Ajuntament de Subirats convoca, després de l’aturada del 2020 en que no es va celebrar aquest acte degut a la pandèmia, els 7ns Premis Castell de Subirats, uns guardons que neixen l’any 2014 amb la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi.

Aquests premis serveixen alhora per donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats” per a tots nosaltres i pels pobles d’arreu.

L’acte, que es durà a terme el proper diumenge 30 de maig a les 11.30 h a la sala de mirador del Castell de, s’iniciarà amb l’actuació de la coral la Soleia de Lavern.

A la mitja part es farà el lliurament dels 7ns Premis Castell de Subirats que enguany són per:

  • L’Esplai Els Cargols de Sant Pau d’Ordal, en commemoració als 50 anys de l’entitat i per la seva contribució a l’educació en el lleure dels infants i joves del nostre municipi.
  • Els treballadors i treballadores de la Residència el Cenacle i la Residència Font Santa de Subirats, per la seva tasca i la seva dedicació en l’atenció a les persones residents amb especial èmfasi  al seu treball durant aquest temps de crisi provocada per la pandèmia.

L’ aforament serà limitat, per això cal inscripció prèvia aquí.

Es respectaran en tot moment les mesures de seguretat i higiene establertes per les autoritats sanitàries.X