BUSCADOR

2a Cursa de la dona de Subirats

2a Cursa de la dona de Subirats

El proper diumenge 8 de març es realitzarà  la 2a Cursa de les dones de Subirats que es durà a terme a Can Cartró per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La cursa, que es podrà fer caminant, corrent o participant com a voluntària, té un recorregut d’aproximadament 5 Km per camins de Can Cartró. Tant la sortida com l’arribada serà al camp de futbol municipal de Can Cartró.

Les participants tindran una samarreta de regal.

La inscripció comporta un donatiu solidari de 2€ que anirà destinat a l’associació Ginesta www.ginestavila.cat  (grup d’auto ajuda amb càncer de pit),  aquesta aportació és realitzarà el dia de la cursa i en el moment de recollir la samarreta.

Per inscriure’s cal omplir el formulari d’inscripció.

Les inscripcions a través del formulari online es tancaran el dijous 5 de març o quan s’assoleixin les 300 inscripcions. La talla de la samarreta només es podrà triar fins al 26 de febrer. Totes les inscripcions posteriors quedaran subjectes a les talles disponibles.

La participació està oberta a totes les edats (les participants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyades de la mare o tutora legal i tenir signada una autorització per poder participar).

No hi haurà ni classificacions ni control de temps i es recomana participar amb la samarreta de la cursa. Les participants trobaran avituallament saludable a l’arribada.

A continuació us detallem els horaris i les activitats complementaries que es duran a terme:

  • De 9.30 a 10.30 h – Recollida de samarretes
  • A les 11.00 h – Sortida
  • En acabar, es farà una sessió gratuïta d’aeròbic i estiraments a càrrec de l’Anna Cuscó per a totes les participants

 

Informació d’interès
Recorregut de la cursa
Autorització menors 14 anys
Normativa de la cursa

 X