BUSCADOR

#2 Cicle d’activitats al SIAJ

#2 Cicle d’activitats al SIAJ

Dins el Cicle Fä, per aquest mes d’octubre hi ha programades, dins l’àmbit del treball, dues activitats que són molt interessants per a joves en la seva recerca de feina.

– 10 d’octubre: “Networking: La xarxa de contactes en la recerca de feina” una primera part de presentació teòrica i una segona més pràctica per aprendre a gestionar la identitat digital professional. És recomanable portar ordinador portàtil.

– Els dies 22 i 29 d’octubre: “El teu  currículum digital” taller pràctic per conèixer les múltiples aplicacions web que es poden trobar de manera gratuïta a la xarxa per elaborar currículums originals. En aquesta és imprescindible portar l’ordinador portàtil.

Totes dues activitats es fan al SIAJ, comencen a les 19 hores i van a càrrec de Mònica Ramoneda, periodista especialitzada en comunicació digital.

Les activitats del Cicle Fä són gratuïtes, però cal inscripció prèvia fins a dos dies abans de la data de cada activitat al web http://www.siaj.net/ciclefa, on també es pot consultar tota la programació.

SIAJ. Servei d’Informació i Assessorament per a Joves
Oficina Tècnica de Joventut
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
C/ de la Font, 43, baixos
08720 Vilafranca del Penedès
Telèfon: 93 892 20 20
www.siaj.net  / www.vilafranca.cat

Cicle Fä_treball2013 by Ajuntament SubiratsX