BUSCADOR

1a Cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal a Subirats

1a Cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal a Subirats

Cursa a les Muntanyes d'Ordal #Subirats #CapitaldelaVinya

El diumenge 7 d’abril a les 8:30 hores se celebrarà a Ordal (Subirats) la primera edició de la Cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal. Serà una excel·lent ocasió per descobrir les Muntanyes d’Ordal mitjançant una nova competició esportiva que permetrà admirar les millors panoràmiques i boscos de la serralada en plena natura. Hi haurà una prova de 15 km i una altra de 31 km, amb sortida simultània. El circuit és en forma de 8, de manera que la primera cursa de 15 km, amb un desnivell acumulat de 1.100 m, acabarà quan es torni a passar per el punt de sortida. Els que facin els 31 km, de 2.600 m de desnivell, continuaran la cursa fins a completar el circuit. El cronometratge es realitzarà amb xip. Els avituallaments seran líquids i sòlids, i estaran situats aproximadament cada 5 km. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes.

El preu de les inscripcions anticipades són de 15 i 20 euros, i de 20 i 25 euros el mateix dia de la cursa, si queden dorsals ja que hi haurà un límit de participants. Les inscripcions es poden fer per internet a http://www.correbocs.com. Tots els corredors en finalitzar la cursa, tindran un obsequi de record. A més a més l’organització tindrà preparat pa amb tomàquet i botifarra, per recuperar forces. Hi haurà premis per als tres primers classificats i un sorteig de productes locals entre tots els participants. La Cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal és organitzada per l’Ateneu Ordalenc amb la col·laboració del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Subirats i el Patronat de Turisme de Subirats.

A continuació teniu el circuit i el perfil de la Cursa de Muntanya Correbocs d’Ordal:

El recorregut de la cursa travessa principalment el terme municipal de Subirats, però també recorre Olesa de Bonesvalls, Cervelló, Corbera de Llobregat i Gelida. Tanmateix serà a la Pista Poliesportiva Municipal d’Ordal (Subirats) on hi haurà la sortida i arribada de la prova. El poble d’Ordal (Subirats), porta del Penedès al Baix Llobregat i capital de les Muntanyes d’Ordal, a més a més de ser un excel·lent punt de partida per recórrer els senders de la Serralada d’Ordal gràcies a la seva oferta comercial lligada al trànsit de la carretera N-340, atresora al seu entorn dos elements arquitectònics catalogats com a Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN): La Creu i el Telègraf Òptic del Port d’Ordal. El sender PR-C 156-3, anomenat “Ronda d’Ordal”, és un circuit circular que passa pels punts més alts del municipi de Subirats donant la volta al poble d’Ordal. En els darrers anys, dins el projecte de rehabilitació efectuat per l’Ajuntament de Subirats d’aquesta via, es va renovar la senyalització vertical de tots els camins i es van repassar les marques de pintura groga i blanca que identifica aquests tipus de senders PR (Petit Recorregut) que es diferencien dels GR (Gran Recorregut) amb marques vermella i blanca. Aquests camins són una bona manera de conèixer el territori de ben a prop amb les millors panoràmiques de la Serralada d’Ordal i gaudir de la diversitat de paisatges de Subirats, Capital de la Vinya.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!X