BUSCADOR

Presentació del 18è Festival Música a les vinyes

Presentació del 18è Festival Música a les vinyes

Aquest estiu l’Ajuntament de Subirats organitza el divuitè Festival Música a les vinyes que es durà a terme els dies 25 de juny, 17 i 24 de juliol amb totes les mesures de seguretat vigents, d’acord amb la normativa Covid.

El celler Eudald Massana Noya acull el divendres 25 de juny la presentació concert entre vinyes del festival, amb l’actuació de Mario Mas que presentarà “Recital del solstici d’estiu”.

A Torre-ramona, el primer concert serà el dissabte 17 de juliol, amb el treball de la compositora Carola Ortiz, que portarà a l’escenari la proposta musical “Pecata Beata”. El segon dels concerts a Torre-ramona, serà el dissabte 24 de juliol, amb Ignasi Terraza Trio i la veu de Pepa Niebla, es tracta d’un concert molt especial que s’estrena al festival en primícia, l’espectacle es diu “En la orilla del mundo”.

Enguany, per les mesures Covid19, el festival aposta per la venda d’entrades online i les entrades dels concerts anunciats del festival estaran disponibles al web penedesturisme.cat

L’Ajuntament de Subirats organitza el XVIII Festival Música a les vinyes amb el suport de la Diputació de Barcelona, i la col·laboració de la Família Bori de Fortuny, la Confraria del Cava Sant Sadurní, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, els cellers de Subirats participants i la pintora Cathrine Bergsrud. Durant la celebració dels espectacles es garanteixen totes les mesures necessàries d’higiene, distància i seguretat.

Per a més informació podeu consultar el web: https://www.turismesubirats.cat o contactar amb l’organització a través del correu electrònic: fmv@turismesubirats.cat

 X