BUSCADOR

15è Subirats Tasta’l

Ens plau comunicar-vos que un any més l’Ajuntament de Subirats ha previst la celebració del Subirats Tasta’l.

La Mostra de vins, caves i productes de la terra que s’organitza conjuntament des de les Regidories de Promoció Econòmica i Turisme arriba enguany a la seva 15ª edició i se celebrarà el diumenge 24 de novembre de 2019.

El Subirats Tasta’l és l’aparador per excel·lència dels productes de proximitat i qualitat que s’elaboren al municipi i es consolida any rere any com a punt de trobada de professionals i amants de la cultura enogastronòmica.

El Subirats Tasta’l es complementa amb altres activitats lúdiques que fan d’aquesta fira un esdeveniment de referència a la comarca on hi pot participar
tota la família.

Des de l’Ajuntament us animem a ser-hi presents doncs és una bona oportunitat per crear sinèrgies entre els diferents sectors representats; vins i caves, gastronomia, productes de la terra, artesans, entitats i artistes.

Tots junts, mostrarem als visitants d’arreu el potencial que hi ha al municipi.

Per formalitzar la vostra inscripció, cal omplir el formulari que trobareu clicant en aquest enllaç abans del 22 de setembre de 2019.
És molt important llegir amb atenció les condicions de participació a la fira abans de formalitzar la inscripció.

Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu adreçar al correu electrònic comunicacio@subirats.cat o bé al telèfon 93 899 30 11.

Formulari d’inscripció i Condicions de Participació:

> FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

X