BUSCADOR

13è Subirats Tasta’l

L’Ajuntament de Subirats té el plaer de presentar-vos una nova edició del Subirats Tasta’l.

La fira de vins, caves i productes de la terra que s’organitza conjuntament des de les regidories de Promoció Econòmica i Turisme, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, arriba enguany a la seva tretzena edició.

Aquest 2017 ha estat per Subirats un any de celebració. Hem commemorat els 1.100 anys del Castell de Subirats amb un calendari d’actes replet de propostes culturals que han convidat a la participació de tota la ciutadania, tant de Subirats com dels municipis veïns.

Com no podia ser d’altra manera, el 13è Subirats Tasta’l també recordarà aquesta fita històrica i tota la decoració de l’edició d’enguany serà en relació al Castell de Subirats i els seus 1.100 anys d’història.

El Subirats Tasta’l és una fira per gaudir en família. És l’aparador per excel·lència dels productes de proximitat i qualitat que s’elaboren al municipi i es consolida any rere any com a punt de trobada de professionals i amants de la cultura enogastronòmica.

El Subirats Tasta’l es complementa amb altres activitats lúdiques que fan d’aquesta fira un esdeveniment de referència a la comarca on hi pot participar tota la família.

Horaris i emplaçament:

Diumenge 26 de novembre, d’11 a 15h. Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.

Preus:

8 tiquets degustació + copa – 6,00€

8 tiquets degustació – 5,00€

Copa de vi o cava (a escollir) – 1,00€

*Els tiquets són bescanviables per vi, cava o degustació gastronòmica. Cada expositor decidirà el nombre de tiquets a bescanviar en funció del producte.

*Només se serviran degustacions amb la copa del Subirats Tasta’l.

Inauguració:

A les 11 h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Subirats, inauguració oficial de la mostra a càrrec del President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

A continuació la comitiva es desplaçarà a peu fins a la plaça Subirats.

Programa d’activitats:

En tot l’horari de la fira (d’11 a 15 h):

DEGUSTACIÓ DE VINS I CAVES DE SUBIRATS. A càrrec dels cellers i caves col·laboradors.

DEGUSTACIÓ GASTRONÒMICA. A càrrec dels restaurants col·laboradors i la participació especial de la cuina de la RUTA DEL XATÓ, amb la possibilitat de degustar diverses receptes de xató.

PRODUCTES DE LA TERRA, ARTESANS I ENTITATS. A càrrec dels productors locals de Subirats.

MOSTRA D’ART. PUNTS DEL TERRER. Exposició dels artistes de Subirats amb motiu dels 1.100 anys del Castell de Subirats, a la Sala del Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

ACTIVITATS INFANTILS. Tallers i jocs relacionats amb la cultura del vi i el cava a càrrec de Fem Vinya. Espai controlat i vigilat amb monitoratge.

ANIMACIÓ de la fira a càrrec dels grups de teatre EN OBRES (Lavern) i LA COMPANYIA ES GRATA (Can Rossell).

D’11 a 14 h:

*RUTA SOSTENIBLE EN BICICLETA ELÈCTRICA. Cicloturisme entre vinyes pels voltants de Sant Pau d’Ordal. A càrrec de Bikemotions. Preu: 5€.

A les 12 h:

*NOVA RUTA GUIADA MUSEU D’ESPERANTO DE SUBIRATS. Descoberta del nou recorregut i visita al museu. A càrrec de l’Oficina de Turisme de Subirats. Visita gratuïta.

De 12 a 13.30 h:

TALLER DE CLOWN PER A TOTA LA FAMÍLIA. Amb aquest taller es vol aprofitar les eines que ens proporcionen el teatre i més concretament el treball de clown per proporcionar a pares i fills un espai físic i emocional de joc col·lectiu. Per aquest taller cal inscripció prèvia a l’Ajuntament de Subirats (tel. 93 899 30 11). El taller es realitzarà a la sala polivalent del Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

De 12 a 13 h:

CONCERT DE MÚSICA MEDIEVAL. A càrrec del Cor Femení de Lavern i el consort de flautes de bec de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca, a l’Església de Sant Pau d’Ordal. Entrada lliure.

De 12 a 13 h: 

*TAST GUIAT CAVES ROSATS. Tast dels caves rosats de Subirats guanyadors d’un Premi Vinari 2017 – Categoria d’Escumosos Rosats. Espai Cal Saldoni. A càrrec de l’enòleg Lluís Ràfols. Col·labora: Fèlix Massana Ràfols, Llopart i Castellroig. Preu: 6€.

De 13.30 a 14.30 h:

*MARIDATGE “TASTA SUBIRATS”. Tast – maridatge de vins i caves amb tapes elaborades pels artesans de la mostra. Espai Cal Saldoni. A càrrec de l’enòleg Lluís Ràfols. Col·labora: Set Pots, Les Filos, Vinyet melmelades de raïm, Cava Guilera, Can Bas Domini Vinícola i MasPujadó. Preu: 7€.

*Inscripció prèvia a les activitats trucant a l’Oficina de Turisme de Subirats; T. 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat. El mateix dia caldrà adreçar-se al punt d’informació de la mostra. Places limitades.

Expositors:

VINS I CAVES

Albet i Noya, Casa Ravella, Llopart, Canals & Casanovas, Caves El Mas Ferrer, Caves Olivé Batllori, Caves Ventura Soler, MasPujadó, Cellers Carol Vallès, Coma Romà – Cultiu Biològic, Covides Vinyes – Cellers, Cava Bertha, Oliver Viticultors, Cava Guilera, Celler Esteve i Gibert Viticultors, Fèlix Massana Ràfols – Agricultura Ecològica i Eudald Massana Noya – Agricultura Ecològica

GASTRONOMIA

Restaurant Cal Xim, Cafè-Bar del Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal, Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès-Ruta del Xató, Cal Pelegrí, Forn de Lavern i Ca l’Estevet

PRODUCTES DE LA TERRA I ARTESANS

Set Pots, Les Filos, Vinyet, melmelades de raïm, Mel Can Mallofré, Oli Ferré Amell, Montse Roman, …De la Tieta, Creative i Artesania Can Terrissa

ENTITATS

Residència El Cenacle i Font Santa, Escola Sant Jordi – ZER Subirats i Apropa’t a la diversitat

ARTISTES DE SUBIRATS

Cathrine Bergsrud, Josep Massana, Lesley Yendell, El Gat Miau, Lluís Masachs, Terra i Foc, Luis Hermosilla, Cris Moriano i M. Assumpció Raventós

Links:

Díptic del 13è Subirats Tasta’l

Galeria de fotos: 

Subirats Tasta'l 2016

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies Més informació ACEPTAR
Aviso de cookies
X